Oferte

Avem oferte speciale de preturi pentru colaborarea cu centrele de deservire auto, magazinele auto, dealerii concernelor auto, companiile de Leasing si societatiile de asigurari. Pentru piata din Moldova am elaborat sistemul de reduceri de preturi, care ne da posibilitate sa colaboram pe principii reciproc avantajoase cu toti clientii corporativi.

Parbiz Service” incearca sa gaseasca conditii de colaborare cat mai avantajoase pentru ambele parti, si sa stabileasca noi relatii de colaborare cu parteneri regionali pe intreg teritoriul Republicii.

IUTE CREDIT-achitari

 Apelînd astazi la oferta de imprumut de la IUTE CREDIT puteti achita sigur si rapid produsele si serviciile noastre. http://www.iutecredit.md

Wi-Fi FREE

Pentru clientii nostri, care sunt in asteptarea executarii comenzii, oferim Zona Wi-Fi -GRATIS. Aici puteti naviga pe internet ,savurind o cafea!

Comanda on-line

Comanda on-line si beneficiezi de reducere la geamuri auto.Pentru aceasta, solicita butonul Comanda on-line, completeaza formularul si Vei fi contactat in scurt timp de operatorul nostru.
Abonează-te la acest feed RSS
NordglassAGCPilkingtonVBSAXYG